HAYA LABS - 100% All Natural Rice Protein / 454 g. - Rizsfehérje
100% All Natural Rice Protein ízesítettlen fehérjepor 100% -ban természetes és növényi eredetű - organikus barna rizsből származik. Különösen alkalmas kiegészítő azoknak a sportolóknak, akik nem fogyasztanak állati termékeket, és azok számára, akik allergiásak vagy szervezetük intoleráns a tejtermékek (laktóz), tojás, szója vagy glutén iránt. A rizsfehérje ezektől mentes! Előnyök: 100% természetes termék teljesen növényi eredetű vegetáriánusok számára alkalmas hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik organikus barna rizsből származik csak 1 g szénhidrát adagonként csak 1 g zsír adagonként ízesítettlen édesítőszer és színezék mentes felgyorsítja a regenerálódást Elősegíti az izomtömeg növekedését Ellentétben más fehérjeforrásokkal, mint a tejsavó, szója, tej és a tojásfehérje, a rizs hipoallergén - nem tartalmaz laktózt vagy glutént. Ezért nem irritálja az emésztőrendszert. A 100% All Natural Rice Protein - 100% organikus barna rizsből származik. A rizsfehérje kellemes természetes íze lehetővé teszi, hogy akár élelmiszer-adalékanyagként alkalmazzuk, hiszen mesterséges édesítőszerektől és ízesítőszerektől mentes. Ezért az 100% All Natural Rice Protein - 100%-ig természetes és organikus termék. Az ízesítetlen 100% All Natural Rice Protein segít az izmok elengedhetetlen napi fehérjeigényének biztosításában, az edzés utáni regenerációban, ezzel támogatva azok növekedését. Bármelyik napszakban fogyasztható, de edzésnapokon az edzés után ajánlott a fogyasztása, mivel viszonylag gyorsan emészthető. Egy adag: 32 g (1 adagolókanál)
Ajánlott alkalmazás:
naponta egy adagot fogyasszon 250-300 ml vízben oldva. Edzésnapokon az edzés után ajánlott. Csomag tartalma: 14 adag
FlashProtein B2B
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a partneri együttműködésekre. Ha egészséges életmóddal vagy sport-táplálékkiegészítőkkel foglalkozol, akkor jó helyen jársz! Kiemelkedő ár-érték arányú termékekkel és jövedelmező nagykereskedelmi ajánlatokkal várjuk potenciális partnereink jelentkezését.